Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Potansiyel DLC'yi Sızdırıyor!

09.03.2024 17:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Insomniac Games tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan aksiyon-macera oyunu Spider-Man 2 için bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber yeni "oyun+" modu, görevleri tekrar oynama özelliği, oyun esnasında saati değiştirme seçeneği ve daha fazlası oyuna dahil edildi. Ancak bunun dışında yeni bir hata daha ortaya çıktı.
 
Spider-Man 2'nin geliştirici menüsü açık unutuldu
 
 
 
Sürüm 1.002.000 güncellemesi olarak karşımıza çıkan bu yeni yama içerisinde geliştirici seçeneklerinin açık olması, potansiyel DLC içeriğini açığa çıkardı. Geliştirici seçeneklerin açık olması ile beraber aynı zamanda oyuncular hata ayıklama menüsüne erişim sağlayabildi. Bu menü ile beraber oyunun belirli bölümlerini atlayabiliyor, hataları teşhis edebiliyor ve çeşitli değişiklikler uygulayabiliyorsunuz.
 
Bazı oyuncular hata ayıklama menüsü içerisinde oyunda olmayan içeriklere erişim sağlamış durumda. Oyuncular buraya eriştikten sonra, Örümcek Adam çizgi romanlarında yer alan Beetle karakterinin ilerleyen süreçte DLC olarak gelebileceğini öne sürüyor. Beetle karakteri oyunun dosyalarında yer alıyor ve bu kapsamda bazı referansların olduğundan da bahsediliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 26 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 1 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 2 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 3 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler