Spider-Verse'te Peter Parker'ı Seslendiren Jake Johnson, Karakterin Devam Filminde Dönmesini Umuyor

19.08.2020 14:02 Özgür Eroğlu

 
2018 yılında yayınlanan, hem son yılların en iyi animasyonlarından biri olan hem de Marvel'ın en iyi işlerinden biri olan Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün ses sanatçılarından Jake Johnson, devam filmi hakkında konuştu.
 
Geçtiğimiz yıl duyurulan Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'nin yapımına geçtiğimiz Haziran ayında başlanmıştı. Ancak hala konusu veya seslendirmenleri belli değil. İlk filmde Peter Parker'ı seslendiren Jake Johnson da hem karaktere ne olduğunu çok merak ettiğini hem de ikinci filmde de bulunmak istediğini dile getirdi.
 
Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'nin 7 Ekim 2022'de yayınlanması bekleniyor. Son açıklamalara göre ikinci filmde büyük bir sürpriz olacakmış ve animasyon tarzı birinciye göre bile daha ilginç olacakmış. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler