Split/Second Yapımcısı Sıkıntıda

Split/Second eğlence katsayısı yüksek bir yarış oyunuydu.
05.05.2011 19:34 Gökhan Yılmaz

 
     Disney Interactive Studios, yarış oyunları geliştirilen Black Rock'da işten çıkarmaların gerçekleştiğini doğruladı. İngiltere'de bulunan stüdyoda 100'den fazla kişi işten çıkarıldı. Gelen bilgilere göre kalan 40 kişilik ekip şu an çalıştıkları projeye devam edecek.
 
     Geçtiğimiz yıl çıkan Split/Second ve ondan önceki oyunları olan Pure ile çıkış yakalayan stüdyoda neden böyle bir durumun oluştuğuyla ilgili bir ayrıntı verilmedi.
 
     Gelen söylentilere göre stüdyo, pek çok oyuncu tarafından beğenilen Split/Second'a devam oyunu geliştiriyordu. Proje Aralık ayında iptal edildikten sonra Black Rock'ın Disney için geliştireceği başka bir oyun kalmamış. Daha önce de Pure'un devamı için kollar sıvanmış fakat o da iptal edilmiş. Bu söylentiler umarız doğru çıkmaz ve stüdyo küçülmüş olsa da Split/Second 2'yi başarılı bir şekilde tamamlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Split/Second Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Black Rock Studio Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 21 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül ROG XBOX Ally X20 El Konsolu Ön Siparişe Açıldı 28 Ağustos Krafton, Gamescom 2026 Açılış Gecesi Canlı Yayınında 5 Yeni Oyununu Tanıttı 28 Ağustos Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüne Gelen İkinci Güncellemeyle Oyunun İş Birliği Modu Genişliyor 21 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler