SpongeBob Temalı Xbox Series X Konsol Paketi Ortaya Çıktı

05.03.2024 15:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox Series X konsolunun yeni bir paketi ortaya çıktı. Paketin detaylarına bakacak olursak SpongeBob temalı olduğunu görebiliyor ve hem konsolun hem de kontrolcünün bu temaya uygun olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Konsol paketi 700 dolardan satışa sunulacak 
 
 
 
SpongeBob temalı Xbox Series X paketi 700 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber karşımıza çıkıyor. Sınırlı sayıda piyasaya sürülecek olan bu sürüm 7 Mart tarihinde satışa açılacak. Paket içerisinde Nickelodeon All-Star Brawl 2 oyununun dijital bir kodu da yer alıyor.
 
Konsol sürümü Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Best Buy Drops aracılığıyla satışa sunulacak. Öte yandan Microsoft, yakın zamanda PlayStation ve Switch konsoluna birinci taraf oyunlarının geleceğini açıkladı. Bu oyunlar arasında Pentiment, Hi-Fi Rush, Sea of Thieves ve Grounded gibi oyunlar bulunuyor.
 
Diğer taraftan Xbox başkanı Sarah Bond, Xbox Series konsolunun son nesil olmadığını ve yeni nesil bir konsolun daha kullanıcılara sunulacağını açıkladı. Bu yeni konsolun ise donanım tarafında oldukça güçlü olacağını belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler