Spyro Reignited Trilogy 13 Kasım'a Ertelendi

17.08.2018 10:19 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Toys for Bob 21 Eylül'de çıkması planlanan Spyro Reignited Trilogy'nin 13 Kasım'a ertelendiğini duyurdu. PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

"Toys for Bob'daki herkes, tüm bu yıllar sonra orijinal Spyro üçlemesini yeniden canlandıracak olmaktan çok gurur duyuyor." dedi Toys for Bob'dan Paul Yan. "Kendimizi bu oyunları doğru bir şekilde sunmaya adadık, bu yüzden de Spyro Reignited Trilogy'nin çıkış tarihini 13 Kasım 2018'e ertelemeye karar verdik."

Paul Yan şu şekilde devam etti: "Çok yakında Ejderhaları kurtaracağınızı ve Rhynocları yakacağınızı umuyorduk ancak Trilogy'nin daha fazla sevgiye ve önemsenmeye ihtiyacı var. Kasım ayında Dragon Realms, Avalar ve Forgotten Worlds'ü keşfederken, ekstra zamanın beklemeye değdiği konusunda bizle aynı fikirde olacağınızı biliyoruz."

Spyro Reignited Trilogy'de Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! ve Spyro: Year of the Dragon oyunlarının remastered versiyonları bulunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spyro Reignited Trilogy Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 5 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler