Square Enix Eski Oyunların Remaster Sürümlerini Yapmak için Kollarını Sıvadı

10.07.2023 11:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen soru-cevap etkinliğinde Square Enix, eski oyunları yeniden düzenleme planlarının olduğunu aktardı. Bu yılın başlarında piyasaya sürülen Final Fantasy Pixel Remaster'ın başarısının ardından şirket bazı eski oyunları da yeniden düzenlemek istediğini belirtti.
 
Square Enix'ten yeni remaster sürümler bekleniyor
 
 
 
“Final Fantasy I-VI Pixel Remaster koleksiyon sürümleri oyuncular tarafından beğenildi ve oynanmaya devam ediliyor. Bu başarının ardından katılım sağladığı 43. yıllık hissedarlar toplantısında Square Enix'e geçmişteki diğer oyunlara da remaster sürümlerin gelip gelmeyeceği soruldu. Square Enix'in yönetim kurulu üyelerinden biri de şu yanıtı verdi:
 
"Remaster sürümlerle ilgili bilgileri şu anda paylaşmaktan kaçınıyoruz. Ancak şirket içindeki bu tarz fikirleri her zaman değerlendiriyor ve gelecek duyurular için sabırsızlanıyoruz." 
 
Square Enix 2023 yılı içerisinde şimdiye kadar Forspoken, Theatrhythm Final Bar Line, Octopath Traveler 1, Paranormasight: The Seven Mysteries of Honjo ve Final Fantasy 16 oyunlarını yayınladı. 
 
Yayınlanacak oyunlar arasında ise Dragon Quest: The Adventure of Dai – Infinity Strash, Star Ocean: The Second Story R ve Dragon Quest Monsters: The Dark Prince yer alıyor. Ek olarak Final Fantasy 7 Remake üçlemesinin bir sonraki oyunu olan Final Fantasy 7 Rebirth, 2024'ün başlarında piyasaya sürülmeyi bekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Square Enix Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler