Square Enix Hikaye Odaklı Oyunlara NFT Getirmeyi Planlıyor

25.06.2022 12:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Türkçemize Nitelikli Fikri Tapu olarak giriş yapan (İngilizcedeki popüler ismiyle non-fungible token) NFT'ler son zamanlarda çöküş yaşamaya devam ediyor. Ancak buna rağmen Square Enix, NFT stratejisini sürdürmekte kararlı olduğunu bildiriyor.
 
Hissedarlar Toplantısı Raporundan gelen bilgiler Square Enix'in artık hikaye odaklı NFT'lere odaklanmak istediğini belirtiyor. Rapora göre Square Enix, NFT'leri ve blokchain teknolojisini oyunlarına entegre etmeye çalışıyor.
 
Konu ile alakalı açıklama yapan Square Enix başkanı Yosuke Matsuda ise: "Dragon Quest ve Final Fantasy gibi oyunlara blokchain teknolojisine getirmek için henüz erken" ifadelerini kullanıyor.
 
Rapor, Square Enix'in blockchain teknolojisine olan bağlılığını bir kez daha onaylıyor. Ancak firma şu ana kadar bu sürecin nasıl değerlendirildiğini ve hangi oyunlara nasıl ve ne şekilde uygulanacağı konusunda detay vermiyor. Bunun yanı sıra rapor, bu sürecin orta vadeli bir hedef olduğundan bahsediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Square Enix Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 3 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 4 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 4 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler