Square Enix, Korku Oyunu Little Goody Two Shoes'un Yayıncılığını Üstlendi

18.08.2022 14:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix Collective, Pocket Mirror'ın arkasındaki Portekiz merkezli stüdyo AstralShift'in hikaye odaklı yeni korku rol yapma oyunu Little Goody Two Shoes'u yayınlayacağını duyurdu. Oyun 2023 yılında çıkış yapacak. Hangi platformlara çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Gizemli Kieferberg Köyü'nde geçen Little Goody Two Shoes, hırslı bir kız olan Elise'in yaşadıklarını konu alıyor. Oyuncular Elise'in yerine geçecek ve kısa süre sonra kendilerini 90'lardan ilham alan korku rol yapma macera oyununun içinde bulacak. "Sustenance", "Reputation & Suspicion" ve "Exploration & Narrative" gibi oyun içi öğeler, oyunculara gündüzleri günlük görevlerini tamamlamaları ve geceleri ormanlık alanın en karanlık sırlarını ortaya çıkarmaları için rehberlik edecek.
 
Oyuncular ayrıca bu nostaljik oyun deneyiminde tehlikeli ormanlarda gezinmek, bulmacaları çözmek ve hikayede anlamlı ilişkiler kurmak için kendi yollarını belirleyebilecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Square Enix Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 16 Dk önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 4 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 5 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler