Square Enix, Yeni Bir Oyun Geliştirme Topluluğu Kurduğunu Duyurdu

16.07.2022 12:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix,  Live Interactive Works Game Development Crew adlı yeni bir oluşum olan oyun topluluğunu kurduğunu duyurdu. Bu topluluk, kullanıcıların test sürecine giriş yapmasına ve geliştirme aşamasındaki oyunların tartışmasına katılmasına olanak sağlayacak. Bunun yanı sıra topluluk ile beraber yeni oyunlar oluşturulacak.
 
Live Interactive Works Game Development Crew altında geliştirilmekte olan ilk oyun, ezici bir güçle insanları avlayan canavarlar ile insanlar arasındaki çatışmayı konu alıyor. Geçici bir süre için Project Gluttony olarak adlandırılan bu oyun çevrimiçi çok oyunculu ve rekabetçi bir yapıyı oyunculara sunmayı hedefliyor.
 
Live Interactive Works Game Development Crew topluluğunda görüşler oldukça önem arz ediyor ve bu görüşler geliştirilen oyunlara yansıyor. Bu topluluğa katılım sağlayanlar oyunun nasıl geliştirildiğini görebiliyor. Ayrıca geliştirme toplantılarının yapılması planlanıyor ve bu toplantılar diğer medyalarda ücretsiz olarak yayınlanacağı belirtiliyor. Bu topluluk ile beraber insanlar gerçek oyun geliştirme sürecine tanık oluyor ve geliştirilen bu oyunlar geri bildirimlerle şekilleniyor.
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Square Enix Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler