Stalker 2 için 190 GB'lık Veri Sızdırıldı! Oynanabilir Dosyalar Dahil

31.05.2023 12:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Açık dünya kıyamet sonrası hayatta kalma nişancı oyunu STALKER 2: Heart of Chornobyl için yeni bir sızıntı daha ortaya çıktı. Yakın zamanda oyunun geliştirici dosyalarının sızdırıldığı ve bu dosyaların toplamda 190 GB olduğu bildirildi. Bu geliştirici dosyaları oyunun tamamen oynanabilir yapısını bünyesinde barındırıyor ancak çeşitli şifrelendirmeler nedeniyle oynanamıyor.
 
Mart ayında geliştirici ekip tehdit edilmişti
 
 
 
Geçtiğimiz Mart ayı içerisinde bir hacker grubu oyunun dosyalarına eriştiğini ve eğer talepleri yerine getirilmezse bu dosyaları çevrimiçi olarak yayınlayacağını bildirdi. Tahmin edilene göre bu yeni dosya sızıntısı da aynı hacker grubundan geliyor. Başka bir deyişle ayrı bir saldırının yapıldığı düşünülmüyor.
 
Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilen STALKER 2: Heart of Chornobyl için ortaya çıkan bu son sızıntı için geliştirici ekibin endişe etmesine gerek olmadığı ve bu dosyaların tamamen şifrelenmiş olduğu detaylar arasında.
 
Öte yandan uzun bir süredir geliştirme aşamasında olan STALKER 2: Heart of Chornobyl'in şu anda herhangi bir çıkış tarihi yok. Ancak Microsoft'un yaklaşan Xbox etkinliğinde yeni bir fragman görebiliriz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STALKER 2: Heart of Chernobyl Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler