StarCraft 2'nin MP'si Free-to-Play mi Olacak?

22.09.2012 16:43 Tunahan Başol


     Blizzard'ın en büyük serilerinden bir tanesi olan StarCraft için Free-to-Play sistemi düşünülmeye başlandı. Oyunun geliştiricilerinden Dustin Browder, StarCraft II'nin multiplayer kısmına bu sistemi getirmeyi düşündüklerini, ancak dengeyi nasıl sağlayacaklarını bilmediklerini belirtti.
 
     Dustin Browder, "Bu sistemden nasıl para kazanacağımızı bilmiyoruz. Karşımda oynayan kişinin oyunda bulunan birimlerin yarısına sahip olması benim için eğlenceli olabilirken, onun için can sıkıcı olacaktır." sözleriyle bu konudaki düşüncesini açıkladı.
 
     Free-to-Play sisteminin en önemli sorunlarından bir tanesi olan dengesizlik, StarCraft II'nin olası Free-to-Play oyununda da olacak gibi görünüyor. Oyunu en başından satın alan oyuncular, daima önde olacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Heart of the Swarm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler