Star Citizen için 25 Dakikalık Teknoloji Demosu Yayınlandı

28.11.2023 15:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Cloud Imperium uzun yıllardır geliştirilme aşamasında olan Star Citizen için StarEngine'in temel özelliklerini gösteren 25 dakikalık bir teknoloji demosu videosu paylaştı. Bu video birçok özelliği ortaya çıkardığından ve gösterdiğinden dolayı izlenmesi gereken içerikler arasında.
 
Birçok özellik demo ile beraber ortaya çıkıyor 
 
 
 
Geldiğimiz noktada Star Citizen için daha önce bir teknoloji demosu daha yayınlanmıştı. Bu videoyu zaten izlediyseniz bu videoyu atlayabilirsiniz. Bu yeni videoda küçük  farklılıklar ve gelişmeler yer alıyor. Ancak önceki video içeriğine göre bu yeni video daha kaliteli bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ayrıca teknoloji demosu Işın İzleme efektlerini göstermiyor.
 
Star Citizen'da geliştiriciler, herhangi bir yükleme ekranı olmadan uzaydan zemine doğru sorunsuz bir şekilde gitmenizi sağlayan 64 bitlik bir motor kullanıyor. Bu, Starfield'daki gibi oyuncular tarafından sevilmeyen ve sürekli olarak karşımıza çıkan yükleme ekranlarına sahip olmayacağı anlamına geliyor. Oyun büyük şeyler vadetse de çıkış tarihi bulunmuyor.
 
İşte video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler