Star Citizen'e Güç Veren StarEngine için İlgi Çekici Teknoloji Demosu Yayınlandı

22.10.2023 21:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Star Citizen''e güç veren oyun motoru StarEngine için yeni demo görüntüleri yayınlandı. Cloud Imperium tarafından geliştirilen ve oluşturulan bu demo StarEngine'in teknik özelliklerini sergiliyor. Bu demo karşımıza CitizenCon 2953 etkinliğiyle beraber çıkıyor.
 
Star Citizen'da yükleme ekranı olmayacak
 
 
 
Star Citizen'da geliştiriciler, herhangi bir yükleme ekranı olmadan uzaydan yere sorunsuz bir şekilde inmemizi sağlayan 64 bitlik bir oyun motoru kullanıyor. Bu da oyunun Starfield'da olan ve oyuncuları bıktıran yükleme ekranlarına sahip olmayacağı anlamına geliyor. Cloud Imperium ekibi tüm gezegenleri herhangi bir yükleme ekranı veya sınırlama olmadan keşfedebileceğinizi aktarıyor.
 
Star Citizen'da oyun motoruyla beraber ön plana güneş ışığı ve sis efektleri çıkıyor. Bu efektler biraz donuk gözükebiliyor ancak yine de tatmin edici. Oyunda ayrıca devasa iç ve dış alanlar yer almayı bekliyor. Bu kısımların ise pek çok karakter ve oyuncuyla beraber doldurulması planlanıyor.
 
Star Citizen on yılı aşkın bir süredir geliştiriliyor ve hala bir çıkış tarihi bulunmuyor.
 
İşte teknoloji demosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler