Star Wars/Cassian Andor Dizisinin, Hangi Zaman Aralığında Geçeceği Açıklandı

28.04.2020 15:39 Özgür Eroğlu

 
 
Disney'in Disney+'ı erişime açmasıyla birlikte genişleyen Star Wars evreninin az konuşulan yeni üyesi Cassian Andor dizisinin, geçeceği zaman zaman aralığı açıklandı. 
 
2016 yılında yayınlanan Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi ile popüler olan Cassian Andor karakterine yoğunlaşacak olan dizinin zaman aralığı açıklandı. Rogue One hikayesinin öncesini anlatacağını zaten biliyorduk. Son açıklamaya göre ise Rogue One'dan tam olarak 5 yıl öncesini anlatacağını öğrenmiş olduk.
 
Dizinin ne zaman yayınlanacağı ne yazık ki bilinmiyor. Ancak yayınlandığında Disney+'a özel olacak. Dizide başrolü yani Cassian Andor karakterini Rogue One'da olduğu gibi Diego Luna canlandıracak. Bunun dışında ekipte Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård ve Alan Tudyk gibi oyuncular da bulunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 1 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 3 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 4 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 4 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler