Star Wars: High Republic'in Açılış Yazısı Belli Oldu

08.10.2020 17:59 Özgür Eroğlu

Uzun zamandır aynı zaman diliminde sıkışıp kalan Star Wars için geçtiğimiz aylarda yeni bir dönem duyurulmuştu: Star Wars High Republic. Bu yeni dönemin giriş bölümü ise kitaplarla ve çizgi romanlar işe yapılacak.
 
Star Wars eserlerinin hepsinde bildiğiniz gibi ilk sayfada veya ilk sahnede evrenin ve hikayenin genel bir özeti yazar. Star Wars High Republic'in de bu açılış yazısı paylaşıldı. Bahsi geçen görseli aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Bu yeni dönemin ilk kitabı 5 Ocak 2021'de yayınlanacak olan Charles Soule'nin yazarı olduğu Star Wars: Light of the Jedi. Bu kitap ile birlikte Star Wars severler yeni bir döneme ve yepyeni hikayelere kavuşacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler