Star Wars Jedi: Fallen Order "Tamamen Yeni Bir Serinin İlk Oyunu"

06.05.2020 08:59 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson tarafından yapılan açıklama Star Wars Jedi: Fallen Order için devam oyunu veya oyunları göreceğimizi doğruluyor.
 
Andrew Wilson şirketin finansal sonuçlarının açıklandığı konferans esnasında Star Wars Jedi: Fallen Order'dan "tamamen yeni bir serinin ilk oyunu" olarak bahsetti.
 
Star Wars Jedi: Fallen Order 10 milyondan fazla oyuncu sayısına ulaştı ve bu miktar da göz önüne alındığında Electronic Arts'ın yeni oyunu yapmaması için bir sebep görünmüyor. 
 
Titanfall serisinin arkasındaki stüdyo Respawn Entertainment tarafından geliştirilen hikaye odaklı tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order PlayStation 4, Xbox One ve PC için Kasım 2019'da çıktı. Geçtiğimiz günlerde Journey+ Meditation Training modunu oyuna ekleyen bir güncelleme yayınlandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler