Star Wars Jedi: Fallen Order için İlk Oynanış Videosu EA Play 2019'da Yayınlanacak

05.05.2019 22:47 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order için ilk oynanış videosunun EA Play 2019 esnasında yayınlanacağını doğruladı.

Electronic Arts, bu yıl ilk defa bir EA Play etkinliğinde basın konferansı düzenlemeyecek. Basın konferansı düzenlemek yerine etkinlik birkaç canlı yayın ile başlayacak ve bu canlı yayınlar yeni oynanış videoları ve Electronic Arts'ın geliştirici ekiplerinin yaptığı oyunlar ile ilgili yeni detaylar içerecek. Bu oyunlardan biri de Star Wars Jedi: Fallen Order.

EA Play 2019 etkinliği 7 - 9 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım 2019 PlayStation 4, Xbox One ve Origin üzerinden PC platformları için çıkış yapacak. Oyunun detaylarına ve sinematik tanıtım videosuna buradaki haberden ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 5 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 6 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 7 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler