Star Wars Jedi: Fallen Order'ın Ertelenme İhtimali Varmış Ancak Tatil Döneminde Çıkması İstenilmiş

19.02.2020 14:10 Özgür Eroğlu

 
Geliştiriciliğini Respawn Entertaintment'ın yaptığı Star Wars Jedi: Fallen Order'ın çıkışından önce ertelenmesi konuşuluyormuş. Respawn Entertainment CEO'su Vince Zampella, geçtiğimiz hafta düzenlenen D.I.C.E. Ödülleri'nde, oyunun çıkışından önce ertelenmesini düşündüklerini söyledi.
 
Vince Zampella'nın dediğine göre Star Wars Jedi: Fallen Order'ın ertelenme ihtimali varmış ve bu durum ciddi bir şekilde konuşulmuş. Ancak sonrasında oyunun tatil döneminde çıkmasını istedikleri için bu ertelenme durumunu iptal etmişler. 
 
Oyunun çıkış yaptığı döneme bakıldığı zaman ertelenmenin istenmemesinin bir diğer sebebi, tatil dönemi dışında yoğun Star Wars içerikleri. Bildiğiniz gibi oyunun çıkışından bir süre önce Disney+'ta yayınlanan The Mandalorian dizisi yayınlanmıştı, Aralık sonunda da Star Wars'un yeni filmi yayınlanmıştı. Star Wars için yoğun bir dönemdi ve her yapımın kendi kendine reklamı yapılıyordu. Bu nedenle oyunun ertelenmesinden vazgeçilmiş. 
 
Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım'da yayınlandı ve satış sayısı bakımından Electronic Arts'ın beklentisinin üzerine çıkmıştı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Dk önce Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 36 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler