Star Wars Outlaws'tan Yeni Ekran Görüntüsü Sızdırıldı

26.05.2024 16:04 Mehmet Tandoğan

 
Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulacak olan açık dünya aksiyon macera oyunu Star Wars Outlaws'tan yeni bir ekran görüntüsü sızdırıldı. Oyun içi bir yapıya sahip olan yeni ekran görüntüsüne bakacak olursak Death Trooper birliğini görebiliriz.
 
Star Wars Outlaws beklenen yapımlar arasında yer alıyor
 
 
 
Death Trooper bildiğiniz üzere Galaktik İmparatorluğa hizmet eden gizlilik, casusluk ve öldürücülük konusunda uzmanlaşmış bir asker türü olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla oyun içerisinde bulunacak düşmanlardan diyebiliriz.
 
Star Wars temalı bu yapımdan yeni detayları şu anda oyuncular bekliyor. Tahmin edilene göre 10 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan sunumda yeni bir fragman bizlere sunulabilir.
 
Star Wars Outlaws, The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi olayları arasında geçiyor. Bu yapımda oyuncular, galaksideki hem ikonik hem de yeni gezegenleri keşfedebiliyor. Kay Vess adlı karakterin rolüne büründüğümüz yapımda yeni bir hayata başlamanın yollarını arıyor ve aynı zamanda yanımızda Nix adında bir arkadaşımız bulunuyor.
 
Star Wars Outlaws, Snowdrop Engine adlı oyun motoru tarafından destekleniyor ve çıkışı ile beraber DLSS 3 desteğini de bünyesinde barındıracak. Oyun, 30 Ağustos tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
- Sızdırılan ekran görüntüsü

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 25 Dk önce Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 1 Saat önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 2 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 3 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler