Star Wars: Squadrons için İçerik Güncellemeleri Duyuruldu

18.11.2020 22:02 Gazali Çetinkaya

Star Wars: Squadrons'a çıkış sonrası içerik planlanmadığını söyleyen EA Motive bugün oyunculara sürpriz yaparak iki içerik güncellemesi duyurdu.
 
İlk güncelleme 25 Kasım'da yayınlanacak ve yeni çok oyunculu harita Foster Haven'ı oyuna ekleyecek. Hikaye modunun açılış bölümünden alınan bu harita Fleet Battles ve Dogfight modlarında oynanabilir olacak. İlk güncelleme ayrıca tüm sınıflara yeni gemi ekipman bileşenleri getirecek ve hata düzeltmeleri ile iyileştirmeler içerecek.
 
 
İkinci güncelleme Aralık'ta yayınlanacak ve iki yeni Starfighter B-Wing ve TIE defender oyuna gelecek. Özel maçlar ve sunucu tarayıcısı özelliği sayesinde oyunun ayarlarıyla oynayabilecek ve her bir mod ve haritada özel maçlar yapabileceksiniz.
 
 
Güncellemeler hakkında daha fazla detayı ea.com adresi üzerinde bulabilirsiniz.
 
Star Wars: Squadrons PlayStation 4, Xbox One, PC ve geriye uyumluluk aracılığıyla yeni nesil konsollarda ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Squadrons Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 1 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 2 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler