Starcraft II: HotS'dan Efsanevi Bir Video!

Hikayenin işleyişi bizleri şimdiden heyecanlandırdı!
21.10.2011 22:37 Samet Konuksal


     Çoğu oyun otoriteleri tarafından gelmiş geçmiş en iyi strateji oyun serisi olarak gösterilen Starcraft'ın ikinci oyunu için ek paket olan Starcraft II: Heart of the Swarm'dan BlizzCon içerisinde mükemmel bir video yayınlandı.
 
     Efsanevi bir açılışla başlangıcını yapan videoda Zerg'lerin başı Sarah Kerrigan'ın Mengsk'i aramak için yola koyulduğunu görüyoruz. Tam bu sırada ise Terran cephesinde Nova'nın ordusuyla birlikte Sarah Kerrigan'ın peşine düştüğünün haberini alıyoruz. Sonrasında ne olacağı ise oyun içinde bizlere sunulacak.
 
     Yayınlanan videoda oyun içi görsellerin yanı sıra yeni multiplayer içerikleri de gösteriliyor. Videoya baktığımızda grafiklerin fazla değişmediğini fakat haritalardaki detayların arttırıldığını görüyoruz. 
 
     Heart of the Swarm'ın Zerg'ler üzerinde duran bir ek paket olmasına rağmen paketin içerdikleri bütün ırklara yansıyor. Videoda gördüğümüz üzere Protoss, Terran ve Zerg'lere ikişer adet yeni ünite gelecek.
 
     Herneyse, sizleri yeterince oyaladık. Buyrun bu mükemmel videonun tadını çıkarın;
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Heart of the Swarm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler