Starfield'ın 2022 ve 2023 Sürümleri Karşılaştırıldı: Grafiksel Düşüş Söz Konusu

17.06.2023 21:32 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube üzerinde yer alan içerik üreticisi 'Cycu1', Bethesda'nın yakında çıkış yapacak olan büyük çaplı açık dünya uzay temalı rol yapma oyunu Starfield'ın 2022 ve 2023 sürümlerini karşılaştırdık. İki sürüm arasındaki grafik değişimlerine odaklanan video sayesinde oyunun nasıl bir değişikliğe uğradığını görebiliyoruz. 
 
Grafiksel düşüş söz konusu
 
 
 
Karşılaştırma videosuna ve ekran görüntülerine bakacak olursak oyunun 2023 sürümünde grafiksel olarak düşüş yaşadığını söyleyebiliriz. Elbette genel olarak bütün oyunlarda bu tarz düşüşler söz konusu olabiliyor ve her bir platformda stabil oynanması için böyle değişiklikler yapılabiliyor. 
 
2022 sürümünde karakterlerini ifadeleri, dokuları ve diğer detayları daha canlı dururken 2023 sürümünde daha donuk bir şekilde karşımıza çıkıyor. Karakter tasarımlarının, yüz ifadelerinin, dokularının ve daha fazla unsurun değiştiğini gördüğümüz 2022-2023 sürüm karşılaştırma videosuna aşağıdan bakabilirsiniz. 
 
Her ne kadar karakterler üzerinde keskin değişimlerin olduğunu görsek de Bethesda ekibi çevre ortamlarının kalitesini korumuş durumda. Bu da kendimizi manzaralara ve atmosfere kaptıracağımız anlamına geliyor. 
 
Beklenen Starfield oyunu 6 Eylül'de Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun aynı zamanda ön siparişlere açık durumda. Steam'de Stamdart sürüm 899,00 TL, Premium sürüm 1.299,00 TL, Xbox mağazasında Standart sürüm 1.150 TL, Premium sürüm ise 1.600 TL. 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
Karşılaştırma videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler