The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor

23.05.2024 20:00 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu The Witcher 3 için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere oyunun resmi mod geliştirme aracı Redkit geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve bunun üzerine daha kapsamlı modların bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz.
 
The Witcher 3'e ilk oyundaki haritaların tamamı getirildi
 
 
 
Karşımıza çıkan yeni mod, ilk The Witcher oyununda yer alan tüm haritaları üçüncü oyuna taşıyor. Mod geliştiricisinin belirttiğine göre bu haritaların REDkit aracılığıyla taşınması oldukça az çaba gerektiriyor. Haritalar her ne kadar iyileştirilmiş bir şekilde bizlere sunulsa da yine de geliştirilmesi gereken oldukça fazla kısmın olduğunu aktarabiliyoruz. AngryCatster adlı mod geliştiricisi ilerleyen süreçte bu haritaların yeni sürümlerini bizlere sunabilir.
 
Daha fazla detaya girecek olursak, ilk oyunda yer alan Vizima Dike, Temple Quarter, Trade Quarter ve Old Vizima gibi haritalar üçüncü oyunda tek bir noktada toplanıyor. Kesintisiz bir şekilde keşfedebileceğiniz bu bölgelerde gezip tozabiliyorsunuz. Ancak mod içerisinde bazı sorunların olduğunu da aktarmakta fayda var. Örneğin, orijinal oyunda çok fazla dikey hareketlilik olmadığı için sınırların dışına çıkmak oldukça kolay. Ayrıca bazı arazi dokularında da sorunların olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kolay bir şekilde kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda aşağıdan mod tanıtım videosuna bir bakış atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 1 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 2 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 2 Saat önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 3 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler