Steam'den Monkey Island Fırsatı

19.09.2010 16:08 Levent Polater

 

monkeyisland2

 

    Steam ve Tellatale'de Monkey Island oyunları için kutlama kapsamında indirim var. Yarına kadar sona erecek olan bu kampanyada "Tales of Monkey Island" tüm sezonları ile birlikte şu anda Tellatale'de 4.95 dolara alıcı bekliyor.

    Bunun yanısıra The Secret of Monkey Island: Special Edition ve The Secret of Monkey Island 2'nin de Steam'de 4.99 dolara satıldığını hatırlatalım. İkisini birlikte aynı anda almak isterseniz 7.49 dolar seçeneği de bulunmakta.
 
    Monkey Island efsanesini kaçıranlar için bundan daha iyi bir fırsat olamaz gibi görünüyor. İlgili Steam sayfasına ulaşmak için ise buraya tıklayabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
DirectSR Teknolojisi FSR, DLSS ve XeSS'i Birleştiriyor (Video) 26 Dk önce Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler