Monkey Island Yapımcısı Seriye Yeni Bir Oyun Geliştirmek İstiyor

05.09.2015 01:01 Ömür Gencer

   
       Point-and-click tarzının en önemli yapımlarından olan The Secret of Monkey Island, 25 yıl önce bu ay çıkışını yaptı. Serinin tasarımcısı ve seri için oldukça önemli bir isim olan Ron Gilbert, blog'unda yayınladığı yazısında The Secret of Monkey Island'ın geleceği hakkındaki umutlarından bahsetti.
 
      Gilbert seri hakkında şu sözlere yer verdi: "Yeni bir Monkey Island oyunu yapıp yapmayacağımı bilmiyorum. Oyuna hep bir üçleme gözüyle baktım ve umarım yenisini yaparım ama bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilmiyorum. Monkey Island'ın sahibi artık Disney ve onlar da bana seriyi satma istediği göstermediler. Daha önce yaptığım şey üzerinde tam bir kontrol olmadan Monkey Island 3a'i yapacağımı sanmıyorum. Bu oyunu yapmanın tek yolu seriye sahip olmak. Disney ara beni."
 
    2012 yılında Gilbert'ün serinin haklarını satın almak için Disney ile görüşme niyetinde olduğunu belirtelim. Bakalım bu sefer Ron Gilbert, Disney ile anlaşabilecek mi? Yapımcının yayınladığı yazıyı buradan okuyabilirsiniz. Yazıda, geliştiriciye atılmış eski hayran mektuplarının olduğunu belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
DirectSR Teknolojisi FSR, DLSS ve XeSS'i Birleştiriyor (Video) 27 Dk önce Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler