Steam'in 2020 Sonbahar İndirimi Şimdiye Kadarki En Büyük Sonbahar İndirimiydi

20.12.2020 10:39 Gazali Çetinkaya

 
Valve, 25 Kasım ve 1 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Steam'in 2020 sonbahar indirimine dair bazı veriler paylaştı. 
 
Belirtilene göre bu yılki sonbahar indirimi geliştiriciler ve yayıncılar açısından en fazla gelir elde edilen sonbahar indirimi oldu.
 
İndirim haftasında bir milyon oyuncu Steam'den ilk defa oyun satın aldı veya mikro ödeme gerçekleştirdi. Bu da 2019'daki aynı döneme kıyasla %33'lük bir artış demek.
 
İndirim haftasında eş zamanlı kullanıcı sayısı da en yüksek 24 milyonu gördü. 2019 sonbahar indirimindeki en yüksek eş zamanlı kullanıcı sayısından 7 milyon daha yüksek.
 
Steam Ödülleri'nde 5.3 milyon kişi farklı oyunları farklı kategorilerde aday göstererek toplamda 30 milyon oy kullandı. Valve, Steam Ödülleri adaylarının bir kısmını açıkladı. Önümüzdeki günlerde Yılını Oyunu Ödülü, Yılın En İyi VR Oyunu Ödülü ve Aşk ile Devam Ettirilen Ödülü kategorilerindeki adaylar belli olacak. Kazananlar için oylama 22 Aralık 21:00'da kış indirimiyle birlikte başlayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler