Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor

02.05.2024 12:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Eğlenceli bir maceraya adım atabileceğimiz ve renkli grafiklerle beraber ilerleyebileceğimiz yapımda küçük bir köye ilerlemeye çalışıyor ve burada istediğimiz şekilde kendi restoranımızı işletmek durumunda kalıyoruz. Yapım içerisinde dilediğimizi gerçekleştirirken aynı zamanda suşi hazırlama becerilerimizi burada ön plana çıkarmaya hazırlanıyor, robot şeflerle beraber suşileri servis edebiliyor ve elimizden geldiğince burada farklı arkadaşlar ve dostluklar edinebiliyoruz.
 
- Steam sayfası
 
Bunun dışında oyunda yeni arkadaşlar edinirken aynı zamanda bunlara hizmet etmek durumundayız ve onlardan yüksek puanlar almak istiyoruz. Diğer taraftan malzemeler alarak kendi dükkanımızı geliştirmek istiyoruz. Bu tarz güzel bir yapıyla beraber bizlere sunacak olan yapımda elbette grafiklerin ve karakterlerin gerçekten de iç rahatlatıcı ve aynı zamanda ortamların şahane bir şekilde bizlere sunulacağını söyleyebiliyoruz.
 
Dolayısıyla yapım içerisinde gerçekten de kendinizi rahatlatabilecek ve aynı zamanda sırtınızı yaslayarak istediğinizi yapabileceğiniz bir ortamın olduğunu aktarabiliyoruz. Suşi yapabileceğiniz, arkadaş edinebileceğiniz, kendi restoranınızı istediğiniz şekilde geliştirebileceğiniz ve hatta komşularınızın hayatlarını iyileştirebileceğiniz oyunda yapacaklarınızla beraber gerçekten de gidişatı yön verebiliyorsunuz.
 
 
 
Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız ona göre kendi seçimlerinizi gerçekleştirebiliyor, mükemmel ve yeni dostlukları elde edebiliyor ve suşi hazırlama becerilerinizi burada yükseltebiliyorsunuz. Ne kadar çok hızlı bir şekilde suşi sunarsanız o kadar çok hızlı bir şekilde daha fazla para kazanabilir ve kazandığınız paralarla beraber de kendi restoranınızı ve dükkanınızı daha da geliştirebilirsiniz. Oyun bu döngü içerisinde devam ederken aynı zamanda yeni arkadaşlıklarla beraber gelen farklı diyalog sistemleri sizlere farklı bir bakış açısı sunmayı hedefliyor.
 
Küçük bir köyde yer aldığımız yapımda elbette burada köylülerin sürekli olarak uğrak noktası haline gelmeye hazırlandığını ve kurduğumuz restoran işletmeciliği ile beraber de burada robotları çalıştırmak durumunda kaldığımızı görebiliyoruz. İstediğimiz şekilde suşi dükkanına çeşitli geliştirmeler yapabildiğimiz yapımda işlettiğimiz restorana ne kadar yükseklere çıkarabilirsek ve ne kadar çok farklı boyutlara getirebilirsek o kadar çok hızlı bir şekilde para kazanabiliyoruz.
 
Bunun dışında yaşam simülasyonu unsurlarının yer aldığı yapımda bir yandan robot şef olarak suşi servis edebiliyor, suşi hazırlama becerilerimize ve yeteneklerimize ön plana çıkarmaya hazırlanıyor ve kendi restoranımızı istediğimiz tarzda düzenleyebiliyoruz. Suşiler yapabileceğimiz, arkadaşlıklar edinebileceğimiz ve son teknoloji sistemlerin yer aldığı yapımda aslında bir bilim kurgu temasının da olduğundan bahsedebiliyoruz. Burada normal insanların dışında aynı zamanda robotların hizmet ettiği bir sistemin yer aldığını söyleyebiliyor ve ilerleyen süreçte gerçek hayatta da bu tarz bir yapıyla karşılaşmanın da oldukça mümkün olduğunu aktarabiliyoruz.
 
 
 
Suşi Botlarla beraber elbette hizmet verebileceğimiz ve aynı zamanda dünyaca ünlü bir şef olma yolunda ilerleyebileceğimiz yapımda yapacaklarımızla beraber değişkenlik gösteren bir ortamda kendimizi bulabiliyor, komşuların hayatlarını iyileştirmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve kendi dükkanımızı geliştirmek için burada farklı noktaları keşfedebiliyoruz. Oyun içerisinde geliştirici ekibin belirttiğine göre bir robot şefi burada oynamak durumunda kalıyor.
 
Bu robot şefle beraber elbette bizi üretenin bir insan olduğunu görebiliyor ve biz de bu insanı gururlandırmak için elimizden geleni fazlasını yapmak durumundayız. Oyun aslında bu tarz bir arka plan hikayesiyle beraber bizlere sunuyor ancak elbette oyunun arka planında daha fazla hikaye içeriğinin yer almadığını söyleyebiliyoruz.
Bu tarz oyunlarda elbette boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz ve aynı zamanda dikkat çekici içeriklerle beraber karşılaşabileceğiniz bir yapının olduğundan bahsedebiliyoruz. Oyunda sırtınızı yaslayabileceğiniz bir yapı bulunuyor ve herhangi bir şekilde aksiyon ve diğer zorlu unsurların olmadığını aktarabiliyoruz. Burada müşterileri memnun etmek ve aynı zamanda müşterilere en iyi hizmeti sunmak tamamen temel hedefimiz olarak karşımıza çıkıyor ve bunları yaparken de onlarla diyaloglar arasında girebiliyor ve ne kadar çok iyi hizmet edebilirsek onlarla arkadaş olabiliyoruz. Bu sayede hem restoranımızın daha yüksek puanlara erişmesini sağlayabiliyor hem de daha fazla popülerlik kazanarak köyde daha popüler hale gelebiliyoruz. Böylece sürekli olarak yeni restoranımıza farklı şekillerde yeni karakterlerin geldiğini ve bunların da daha fazla para kazandırdığını aktarabiliyoruz.
 
 

Yapay zeka içerisinde elbette köy taraflarında suşinin ortaya çıkması gerçekten de garip bir durum olarak bizlere sunuluyor. Köy ortamına su ile beraber taçlandırılması ile aynı zamanda türümüzün tek örneği bir robot olarak da neler yapabileceğimizi ortaya dökebiliyor ve burada yükselen bir yıldız olarak ön plana çıkmaya hazırlanabiliyoruz. Robot karakterimizle beraber istediğimiz şekilde ilerleyebiliyor. Burada karakterlerle beraber diyaloglar içerisine girebiliyor ve bu karakterleri en iyi şekilde analiz etmek ve onların ne istediğini şefe aktarmak tamamen bizim işimiz oluyor. Burada bir restoran işletmecisinden ziyade aynı zamanda bir garson, hizmetçi ve daha fazlasıyla beraber ön plana çıkmaya hazırlanabiliyoruz. Yapacağımız hamlelerle beraber diğer oyunculardan farklı olabiliyor ve buna göre de kendi seçimlerimizi değerlendirebiliyoruz ve böylece oyunda güzel bir deneyim elde edebiliyoruz.

Suşi dükkanda istediğimiz şekilde ilerletebileceğimiz, dükkanın geliştirebileceğimiz ve kimsenin hayır diyemeyeceği lezzetlerle beraber ön plana çıkabileceğimiz yapımda son teknoloji ürünlerle ve botlarla beraber istediğimizi yapabiliyor ve burada gerçekten de güzel bir şekilde hizmet vermeye devam edebiliyoruz. Biz üretenleri gururlandırmanın hayalini kurduğumuz bir robot olarak çalıştığımız bu yapımda cana yakın köy sakinleri ile beraber iletişim kurmaya çalışıyor.
 
Burada istediğimiz gibi iletişim kurarken elbette kendi diyaloglarımızı seçebiliyor ve onlarla beraber köydeki suşi dükkanını devralarak burada elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz. Yükselen bir yıldız olarak ilerleyebildiğimiz ve aynı zamanda böyle bir fırsatın kırk yılda bir geldiği yapımda yapacaklarımızla beraber istediğimizi geliştirebiliyor, dükkanımıza daha fazla dekorasyon unsurları ile beraber ön plana çıkarmaya hazırlanıyor ve suşi türlerinin farklı şekillerde ön plana çıkmasını sağlayabiliyoruz.
 
 

Elimizden geleni yapabileceğimiz, istediğimiz şekilde türümüzün tek örneği bir robot olarak ilerleyebileceğimiz ve neler yapabileceğimiz tamamen bize kalabiliyor ve tüm dünyaya kendimizi kanıtlamanın vaktinin şu anda geldiğini aktarabiliyoruz. Küçük zevklerle beraber hizmet vermeye devam edebileceğimiz yapımında yaşam simülasyonu unsurlarının olduğundan da bahsedebiliyor ve burada restoran yönetimi konusunda da elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz. Dolayısıyla burada yapacaklarımız diğer oyuncularla farklı bir yöne doğru evrilebiliyor ve istediğimizi bu oyun içerisinde gerçekleştirebilir ve böylece oyunda güzel bir deneyim elde etmeye hazırlanabiliyoruz.
 
Restoran işletmeciliğine adım atabildiğimiz ve bununla beraber de yükselen bir yıldız olabileceğimiz oyunda en iyi malzemeleri satın alabiliyor ve müşterilere farklı şekillerde suşiler sunmaya hazırlanabiliyoruz. Yapım içerisinde küçük bir kasabayı ziyaret edebiliyor, buralardaki yaşayanlarla beraber haşır neşir olabiliyor ve onlarla bir gastronomi uzmanına dönüştüğünüzü aktarabiliyorsunuz.
 
Kimsenin hayır diyemeyeceği suşi lezzetleri ile beraber ön plana çıkabileceğinizi yapımda elbette güzel içeriklerle beraber karşılaşabiliyor ve bu içerikleri en iyi şekilde değerlendirmek tamamen sizin işiniz oluyor. Yapacağınız hamlelerin ve içeriklerin değişkenlik gösterebileceği ve elinizden geldiğince restoran yönetimi konusunda usta olabileceğiniz oyunda kasaba halkı ağzının tadını biliyor ve damak tadına uygun olarak lezzetleri burada ortaya çıkarmak durumunda kalıyorsunuz.
 
Oyunda sadece bir çeşit yemekle değil aynı zamanda onların damak tadına hitap edecek yeni tarifler toplayabiliyor, yeni tariflerin lezzetlerini ön plana çıkmaya hazırlıyor ve aynı zamanda yemeklerin kalitesini arttırmak için farklı şekillerde taze malzemeler alabiliyor ve onları istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.
 
 

Dolayısıyla oyun içerisinde tam bir restoran işletmeciliğine adım atabiliyor ve yemeğin sunumundan hazırlanışına, malzemelerinden her bir noktasına kadar tamamen siz ilgilenebiliyor ve yapacaklarınız burada tamamen değişkenlik gösterebiliyor. Dolayısıyla restoran işletmeciliğine karşı bir hevesiniz varsa bu oyun tam size göre diyebiliriz.

Küçük bir köy içerisinde yer aldığımız ve son teknoloji ürünlerle ve robotlarla beraber ilerlemeye çalıştığımız oyunda kasaba halkının damak tadına hitap eden lezzetler ön plana çıkmayı hazırlıyor ve bunları ortaya çıkarmak için elbette taze malzemeler almak durumunda kalıyoruz. Bir yandan stoklarla beraber uğraşabileceğimiz ve en iyi lezzetleri sunabileceğimiz, diğer yandan ise usta bir şef olarak ilerleyebileceğimiz oyunda köy halkını istediğimiz şekilde doyurabiliyor, onların hayatlarını iyileştirebiliyor ve bir fincan kahve eşliğinde elbette sakinlerle beraber ilişkiler kurabiliyor ve onlarla diyaloglar içerisinde geçiş yapabiliyoruz.

Bunun dışında oyunda onların günlük işlerinde yardımcı olabileceğimiz bir yapıyı da elimize alabiliyor ve onların farklı şekillerde hizmet görmesini sağlayabiliyoruz. Farklı etkinliklere katılabileceğimiz ve etkileşim unsurları ile beraber ön plana çıkabileceğimiz oyunda restoran hayalimizi burada gerçekleştirmek istiyor ve para kazanmak ve güzel yorumlar almak için burada müşterilere en iyi hizmeti sunmak adına ilerlemek durumunda kalıyoruz.
 
Farklı koşturmacalar üzerinde kalabileceğimiz ve aynı zamanda bonus veren ve kendi tarzımızı ortaya çıkaran yapılarla karşılaşabileceğimiz oyunda kendi tarzımızı ve düşüncelerimizi ifade eden dekorasyonlarla beraber de kendi restoranımızı özelleştirebiliyor ve bunun yanı sıra kişiselleştirebiliyoruz. Bu sayede diğer oyunculardan farklı olabiliyor ve her bir restoran işletmecisi burada farklı şekillerde oyundaki yerini alabiliyor.
 
 
 
Suşi dükkanda daha fazla ilerletebileceğimiz ve büyük bir restoran haline getirebileceğimiz yapım kısacası bu tarz bir içerikle beraber bizlere sunulmak isteniyor. Oyun içerisinde yemek tarifi repertuarımızı ve sistemimizi daha da yukarıları çıkarabiliyor ve en iyi şekilde yeni listelerle ve tariflerle beraber ön plana çıkmak için elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz.
 
Yaşam simülasyonu unsurları ile beraber ön plana çıkabileceğimiz yapımda harika yeni dostluklar kurmaya hazırlanıyor, yeni dostluklarla beraber restoranımıza daha fazla müşterinin gelmesini sağlayabiliyor ve akabinde ilgi çekici grafiklerle ve karakterlerle de karşılaşmak durumunda kalıyoruz. Oyunun grafiklerine ve sanat tarzına bakacak olursak oldukça renkli olduğunu aktarabilir ve rahatlatıcı bir deneyimle beraber de burada olduğumuzu söyleyebiliriz.
 
Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Bildiğiniz üzere istek listenize eklediğiniz oyunlar mail adresinize bir bildirim aracılığı ile geliyor ve böylece oyundan haberdar olabiliyorsunuz.
 
 

Son olarak oyunun 4 Haziran 2024 tarihine çıkış yapacağını aktarabiliyor ve doğrulayabiliyoruz. Siz de hizmet verebileceğiniz restoran işletebileceğiniz ve yönetim unsurlarını elinize alabileceğiniz yapımda yapacaklarınızla beraber köy halkına hizmet verebiliyor ve damak tadınızı onlara karşı sergileyebiliyorsunuz.

Sürekli bir koşturmacanın içerisinde olabileceğinizi bu yapımda kendi restoranınızı istediğiniz şekilde işletebiliyor, para kazanmak için farklı yollara başvurabiliyor, farklı tariflerle beraber hizmet vermeye devam edebiliyor ve en iyi yorumlar ve puanlamalar almak için de elinizden geleni yapmaya koyulabiliyorsunuz. Bonus veren ifadelerle ve özelleştirme sistemleri ile beraber de kendinize oyunda farklı noktaya doğru ilerletebiliyorsunuz. Oyun gerçekten de güzel bir deneyimi sunmayı hedefliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 9 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler