Steampunk Evrende Geçen "Gestalt: Steam & Cinder" Bu Yıl Yayınlanacak

20.02.2020 14:31 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Sold Out Sales and Marketing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Metamorphosis Games'in yaptığı steampunk evrende geçen aksiyon macera oyunu Gestalt: Steam & Cinder bu yıl yayınlanacak. Oyunun bir önceki ismi Gestalt: Vanguard'dı.
 
Oyunun PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkması bekleniyor. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Gestalt: Steam & Cinder, 2D platform ve heyecanlı dövüşlere sahip 16 ve 32 bit oyunlardan esinlenen, steampunk evreninde geçen el yapımı bir oyun.
 
- Nüanslı Savaş Sistemi: Aletheia'nın içindeki gücü açığa çıkarın, gücünüzü arttırın, derin ve çeşitli dövüşlere katılın. 
 
- Hikaye Anlatısı: Seçim odaklı diyaloglarla dolu olan, tamamen isteğe bağlı yan görevler ile evreni ve Canaan'ı derinlemesine keşfedin.
 
- Büyüleyici Sanat: Irkalla Şehri'nin büyüleyici sokaklarından Scrap Sea'ye kadar, muhteşem animasyonlarla yapılmış, tamamen el işi olan steampunk evreninde dolaşın.  
 
- Becerilerinizi Geliştirin: Steam Şehri'nin en zorlu düşmanlarıyla savaşırken, yeni alanlar ve gizli geçitler keşfedin. Yeni yetenekler için beceri puanları kazanın.
 
- Kaderinize Şekil Verin: Aletheia'nın ve macera boyunca karşınıza çıkan karakterlerin kaderinizi şekillendirecek kararlar verin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gestalt: Steam & Cinder Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Metamorphosis Games Dağıtıcısı: Sold Out Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 18 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler