Stela 17 Ekim'de Xbox One, Önümüzdeki Haftalarda Apple Arcade ve 2020'nin Başlarında PC için Çıkacak

25.09.2019 18:16 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici SkyBox Labs, Stela'nın 17 Ekim'de Xbox One, önümüzdeki haftalarda Apple Arcade ve 2020'nin birinci çeyreğinde PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Stela, genç bir kadının, eski zamanlara ait esrarengiz bir dünyanın son günlerine tanıklık etmesini konu alan sinematik, atmosferik bir platform oyunudur.
 
Parçalanan alanlardan geçerken göz korkutucu zorluklarla, tehlikeli arazilerle ve devasa canavarlarla başa çıkın. Karmaşık bulmacaları çözmek ve her birine orijinal müziklerin eşlik ettiği, soluk tonlu manzaralara gizlenmiş tehlikeli yaratıkların arasından sıyrılabilmek için bulunduğunuz ortamı yönetin. Atmosferik bir deneyimle hayata geçirilen gizemli kasabalarda, akıllardan çıkmayan ormanlarda ve devasa yeraltı kalıntılarının bulunduğu geniş alanlarda hayatta kalın.
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stela Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: SkyBox Labs Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler