Stela PAX West 2019 Fragmanı

27.08.2019 18:48 Gazali Çetinkaya

 
Halo Infinite'in eş geliştiricisi SkyBox Labs, sinematik platform oyunu Stela için yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda oyundaki ortamlar gösteriliyor.

Oyunun tanıtım yazısı:


Stela gizemli antik bir dünyanın son günlerine tanık olan genç bir kadını anlatan sinematik, atmosferik bir platform oyunu.

Git gide yok olan bu dünyadan geçerken yıldırıcı zorlukların, tehlikeli yerlerin ve devasa yaratıkların üstesinden gelin. Ayrıntılı bulmacaları çözmek ve tamamı orijinal bir soundtrack'e sahip olan manzaraların altında gizlenen tehlikeli yaratıkları geride bırakmak için çevreyi kendi yararınıza kullanın. Gizemli şehirler, unutulmaz ormanlar ve atmosferik bir deneyimle hayata geçirilen devasa yeraltı kalıntıları gibi ortamlarda hayatta kalın.
 
Stela 2019'da Xbox One ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stela Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: SkyBox Labs Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler