Strange Brigade 28 Ağustos'ta Çıkacak

24.04.2018 17:47 Gazali Çetinkaya

 
   Sniper Elite ve Zombie Army'nin geliştiricisi Rebellion Developments yeni oyunu Strange Brigade için çıkış tarihi verdi.

   Strange Brigade 28 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   Ön sipariş veren kullanıcılara Gehrig-Delgane S1,” “Wilkers & White P19,” ve “Stoudenmire 960” silahlarının bulunduğu “Secret Service Weapons Pack” sunulacak. Koleksiyoncu sürümünde ise özel kutu, oyun diski ile birlikte özel SteelBook, 30 cm boyutunda hava gemisi figürü, 64 sayfalık sanat kitabı ve “Secret Service Weapons Pack” bulunacak.
 
   1930'lu yıllarda geçecek olan üçüncü şahıs macera nişancı co-op oyunu Strange Brigade'te, oyuncular her biri kendi silah cephanesine sahip ve farklı yetenekleri olan dört kaşiften birini kontrol edebilecek. Oyuncular unutulmuş uygarlıkları, tehlikeli mezarları keşfedebilecek ve İngiliz İmparatorluğu'nun uzak köşelerinde gizlenmiş olan doğaüstü tehditleri açığa çıkarırken Mısır kraliçesinin mitolojik ordusuyla savaşacaklar.

   Hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Strange Brigade Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Rebellion Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 31 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler