Street Fighter 6 için Teenage Mutant Ninja Turtles İş Birliği Duyuruldu

07.08.2023 16:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6 için yeni karakterler gelmeye devam ediyor. Ekip tarafından açıklanana göre yeni DLC karakteri A.K.I. oyuna dahil olmayı bekliyor. A.K.I. karakterinin dışında ekipler Teenage Mutant Ninja Turtles ile bir iş birliği yapıyor. Bu kapsamda ninja kaplumbağaların 8 Ağustos tarihinde oyuna dahil olması planlanıyor.
 
Yeni karakterler gelmeye devam ediyor
 
 
 
Yeni duyuruyla beraber A.K.I. karakteri oyuna dahil oluyor. Rakiplerine tırnaklarını batırmak için sabırsızlanan ve zehirleme özelliğine sahip bu karakter dövüşçülerin kafalarını bulandırıyor. Teenage Mutant Ninja Turtles iş birliği kapsamında ise oyuna yeni teçhizatlar, ifadeler, unvanlar, oyun içi duvar kağıtları, fotoğraf modu için çerçeveler ve daha fazlası ekleniyor. Aynı zamanda Dünya Turu ile Battle Hub kısımlarında kullandığınız özel avatarınızı kaplumbağalardan birine dönüştürebiliyorsunuz.
 
8 Ağustos 2023'ten itibaren Street Fighter 6 oyuncuları yeni Teenage Mutant Ninja Turtles teçhizatları ve ifadeleriyle özel avatarlarını özelleştirebiliyor. Sohbet kısmında diğer oyunculara Teenage Mutant Ninja Turtles simgeleri gönderebiliyor ve oyun içi cep telefonlarınızı şekillendirebiliyorsunuz.
 
Street Fighter 6 şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için mevcut. 
 
A.K.I. karakter fragmanı 
 
 
 
Teenage Mutant Ninja Turtles 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter 6 Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler