Street Fighter 6 için yeni oynanabilir karakterler duyuruldu

24.02.2023 20:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulacak olan dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6 için yeni oynanabilir karakterler duyuruldu. Duyurulan karakter arasında Zangief, Lily ve Cammy yer alıyor. Bu karakterler oyunun çıkışıyla beraber oyuncular tarafından oynanabilir durumda olacak. Karakterlerin özellikleri, dövüş mekanikleri ve görünüşleri yeni yayınlanan fragmanda gösteriliyor.
 
Çeşitli oyun modlarını bulunduran bir yapım olacak
 
 
 
Capcom'un tescilli RE ENGINE oyun motoru ile geliştirilen Street Fighter serisinin yeni oyunu, oyunculara son teknoloji bir dövüş deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde seçebileceğimiz onlarca karakter, yeni dövüş mekanikleri, yeni modlar ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Street Fighter serisinin en yeni oyunu biz oyunculara üç farklı kontrol türünü sunacak. Klasik, Modern ve Dinamik kontrol türlerinin yer aldığı oyun içerisinde 18 dövüşçü yer alacak. Gerçek zamanlı yorum özelliği sayesinde arka planda bir spiker yer alacak ve bizlere maçı sunacak.
 
Street Fighter 6, 2 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Street Fighter 6 karakter tanıtımları 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter 6 Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler