Street Fighter 6'da Gerçek Zamanlı Yorum Özelliği Yer Alacak

06.08.2022 13:10 Umut Tandoğan

 
 
Capcom, yorumcular Tasty Steve ve James Chen'in, oyunun gerçek zamanlı yorum özelliği kapsamında Street Fighter 6'ya ekleneceklerini duyurdu. Gerçek zamanlı yorum özelliği, ekranda olanları gerçek bir turnuva gibi anlatmak için yorumcularının seslerini doğrudan oyuna dahil eder. Ek olarak konu ile ilgili Youtube üzerinden bir video yayınlandı.
 
Street Fighter 6, 2023 yılında Steam üzerinden PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve PC için çıkacak.  
 
Capcom'un tescilli RE Motoru tarafından desteklenen Street Fighter 6, Fighting Ground, World Tour ve Battle Hub dahil olmak üzere üç farklı oyun modunu bünyesinde barındırıyor. Oyun, yeni oyun sistemlerini ve geliştirilmiş görselleri içeriyor.
 
Öte yandan Street Fighter 6, önceki oyunların temel modlarını (Arcade Modu, çevrimiçi maçlar, Eğitim Modu, yerel savaşlar ve daha fazlası) Fighting Ground deneyimiyle birleştiriyor. Ryu ve Chun-Li gibi ikonik Savaşçıları bünyesinde barındırıyor.
 
Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter 6 Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler