Street Fighter 6'da Özel Zafer Animasyonları Yer Alacak

18.07.2022 16:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, dövüş oyunu serisi Street Fighter'ın yeni oyunu SF 6 hakkında yeni detaylar sunmaya devam ediyor. Yayınlanan fragmanlar ve videolar haricinde şimdi ise oyunun zafer animasyonları hakkında bilgi veriyor. Capcom, oyundaki karakterlerin uygulayabileceği özel ve benzersiz zafer animasyonlar olacağını belirtiyor. Kısa süre önce de Luke için özel animasyon görüntüleri sergilendi.
 
Geçmiş dövüş oyunlarında bir turda mükemmel bir zafer elde etmek için hasar almamak gerekiyordu. Street Fighter 6, bunu başaran oyuncuları ödüllendirmenin yeni yollarını arıyordu ki bunu özel animasyonlar şeklinde bulunduğu belirtiliyor.
 
Capcom, Japan Expo 2022 etkinliğinde Luke'un bir turu hasar almadan tamamladığı zafer dansını sergiledi. Özel animasyonlara ulaşmanın başka yolları var mı yok mu henüz bilinmiyor. Bunun dışında her karakter için özel bir animasyon seçilip seçilmeyeceği de belli değil.
 
Öte yandan Street Fighter 6, önceki oyunların temel modlarını (Arcade Modu, çevrimiçi maçlar, Eğitim Modu, yerel savaşlar ve daha fazlası) Fighting Ground deneyimiyle birleştiriyor. Ryu ve Chun-Li gibi ikonik Savaşçıları bünyesinde barındırıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter 6 Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler