Street Fighter 6'nın Yeni Satış Sayısı Açıklandı: 2 Milyon

07.07.2023 11:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6'nın toplam satışlarının dünya çapında iki milyonu aştığını duyurdu. Street Fighter serisinin toplam satış sayısı ise 50 milyonu geçti. Street Fighter 6, 2 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. En son 7 Haziran'da bir milyon satışı aştığı bildirildi.
 
Street Fighter 6 satmaya devam ediyor
 
 
 
Street Fighter serisinin ilk oyunu 1987'de bir atari oyunu olarak piyasaya sürüldü. Ardından 1991'de yenilikçi savaş sistemi ile beraber büyük bir heyecan yaratan ve dünya çapında bir hit olan Street Fighter II geldi. Street Fighter'ın ilk çıkışından bu yana 35 yılı aşkın bir süre geçmiş olmasına rağmen bugün bile seri dünya çapında toplam 50 milyon satışı aştı. Bu sayıyla beraber dünya çapında geniş bir popülerliğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. 
 
Serinin bir önceki oyunundan yedi yıl sonra çıkan Street Fighter 6, serinin bir sonraki değişimini ve yeni nesil dövüş sistemini temsil ediyor. SF6'da oyuncular ikonik karakterleri seçebiliyor, mevcut hikayeyi deneyimleyebiliyor ve farklı modlarla beraber oyuna giriş yapabiliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter 6 Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 3 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 3 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 4 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler