Super Mario 3D All-Stars Nintendo Switch için Duyuruldu

03.09.2020 17:23 Gazali Çetinkaya

 
Üç klasik Super Mario oyunu tek bir pakette toplanarak Switch'e geliyor.
 
Nintendo; Super Mario 64, Super Mario Sunshine ve Super Mario Galaxy'i içerecek Super Mario 3D All-Stars'ı Switch için duyurdu.
 
Oyunlar orijinal versiyonlarındaki görünüme ve hisse sadık kalırken Switch için optimize edilmiş olarak yüksek çözünürlük ve daha akıcı oynanış sunacak. Müzik çalar modunda oyuncular üç oyundaki müzikleri istediği gibi dinleyebilecek. Super Mario Galaxy'nin Co-Star modu birer Joy-Con ile oynanabilecek. 
 
18 Eylül'de çıkacak. Sınırlı sayıda kutulu sürüm üretilecek ve dijital sürüm de sadece Mart 2021'in sonuna kadar satışta kalacak. Nintendo eShop'ta $59.99 fiyattan ön siparişte.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario 3D All-Stars Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler