Super Mario 3D All-Stars Şimdiden Amazon'da 2020'nin En Çok Satan Oyunları Arasına Girdi

07.09.2020 14:38 Gazali Çetinkaya

 
Super Mario 64, Super Mario Sunshine ve Super Mario Galaxy'nin geliştirilmiş versiyonlarını içerecek Super Mario 3D All-Stars geçtiğimiz hafta perşembe günü duyurulmuştu ve oyun şimdiden iyi bir satış başarısı yakalamışa benziyor.
 
Super Mario 3D All-Stars, Amazon'da bu yılın en çok satan oyunları listesinde ikinci sırada bulunuyor.
 
Önünde bir tek Animal Crossing: New Horizons yer alırken Mario Kart 8 Deluxe, The Last of Us Part II ve Minecraft'ı geride bıraktı.
 
Nintendo, Super Mario 3D All-Stars'ın kutulu sürümünün sınırlı sayıda üretileceğini ve dijital sürümünün de ilginç bir şekilde sadece Mart 2021'in sonuna kadar satışta kalacağını duyurdu. 

Super Mario 3D All-Stars 18 Eylül'de Switch için çıkacak. Oyunun fiyatı 60 dolar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario 3D All-Stars Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler