Super Mario Bros. Wonder için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

22.09.2023 17:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo, Super Mario Bros. Wonder için altı dakikalık bir genel bakış fragmanı yayınladı. Fragman içerisinde oyunun atmosferi, oynanış kısımları ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Yeni ve gelişmiş bir deneyim geliyor
 
 
 
Super Mario Bros. Wonder oyununda Wonder Flowers ile klasik Mario oynanışı tersine dönmeye başlıyor. Oyunun kurallarını değiştiren yeni öğelerle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda bazı tuhaf durumlar meydana geliyor. Oyunda klasik olarak yer alan borular canlanıyor, dev bir Spike-Ball ortalığı kasıp kavurabiliyor ve çok daha fazlasına tanık olabiliyorsunuz. 
 
Oyunda Mario ve arkadaşları Mantar Krallığı'na yakın bir yerde bulunan Çiçek Krallığı'na doğru yola çıkıyor. Ancak ne yazık ki Kral Bowser işleri alt üst ediyor ve bu barışçıl topraklarda kaosa neden oluyor. Şimdi ise kahramanlarımız bu yeni macerada günü ve Çiçek Krallığı'nı kurtarmak zorunda kalıyor. Oyun bu temel etrafında dönüyor.
 
Super Mario Bros. Wonder, 20 Ekim'de Switch için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Bros 3 Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 38 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler