Super Mario Wonder Emülatörle PC'de 4K/60 FPS Oynanabiliyor

16.10.2023 14:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo Switch tarafından oyunculara sunulacak yen Mario oyunu Super Mario Wonder, resmi olarak 20 Ekim'de yayınlanacak. Ancak oyun henüz çıkış yapmadan önce Nintendo Switch emülatörleri aracılığıyla PC'de 4K/60fps'de oynanabilir olduğu ortaya çıktı. Dolayısıyla oyunun bu programlar aracılığıyla PC de akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz.
 
Oyunun oynanış kısmı sızdırıldı
 
 
 
Merak edenler için Super Mario Wonder'ın oynanış içeriği geçtiğimiz hafta sızdırıldı ve oyunun temel yapısı ortaya çıktı. Spoiler olmaması açısından bu içerikleri yayınlamadık ve şu anda da bu içeriklerin yer alıp almadığını bilmiyoruz.
 
Diğer taraftan oyunun emülatör üzerinden 4K 60 FPS seçeneğiyle oynanması durumuna bakacak olursak böyle bir şey ilk kez gerçekleşmiyor. Örneğin, Pokemon Brilliant Diamond ve The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom oyunları resmi çıkış tarihlerinden önce PC'de oynanabilir durumdaydı.
 
Sadece bunlar da değil aynı zamanda çıkış günüyle emülatörlerde çalışan birçok Nintendo Switch oyunu gördük. Bu kapsamda Red Dead Redemption, Bayonetta 3, Monster Hunter Rise, Xenoblade Chronicles: Definitive Edition ve Pikmin 4 çıktığı anda PC'de oynanabilir durumdaydı. 
 
Emülatörde oynanış görüntüsü
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Bros 3 Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 18 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler