Super Mario Odyssey'in Mağaza Demosuna Speedrun!

13.10.2017 14:50 Tunahan Safdır

 
     Super Mario Odyssey 2 hafta sonra oyuncularla buluşacak. Ancak bazı oyuncular oyunu sömürme konusunda fazlasıyla sabırsız. Öyle ki oyunun mağazadaki demo sürümünü oynamanın ötesine geçip bu demoda speedrun denemeleri yapanlar bile var.
 
     Yeni oyunu deneyim etmek, mekaniklerini test etmek, atmosferine yakından bakmak; demo denilince aklımıza gelenler genelde bunlar. Ancak speedrun fikri de fena durmuyor. Demoyu yaklaşık 7 dakika gibi bir süreyle bitiren Jacob Babione bunu YouTube üzerinden takipçileriyle paylaştı. Bunun henüz bir başlangıç olduğu ve oyunun tam sürüm versiyonunun çıkışıyla birlikte daha pek çok speedrun denemesinin geleceğiyse aşikar. Ne diyelim; en büyük derdimiz bu olsun(!)
 
     Yayınlanan speedrun videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Odyssey Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler