Super Mega Baseball 3; PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC İçin Duyuruldu

11.03.2020 17:01 Özgür Eroğlu

 
Geliştiriciliğini Metalhead Software'in yaptığı spor oyunu Super Mega Baseball 3; PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu. Oyunun Nisan ayında yayınlanması bekleniyor. Aynı zamanda oyun tüm platformlar arası cross-play özelliğini de destekleyecek. 
 
Ayrıca oyunun bir demo ve deneme sürümü de yayınlanacak. Bu da oyunculara, oyunun Pennant Race adı verilen çevrimiçi modda istedikleri kadar oynamalarını ve kısa eşleştirme sürelerini görmelerini sağlayacak.
 
Metalhead Software kurucu ortağı Scott Drader, oyunda oyun içi satın almanın olmayacağını açıkladı. Oyunu satın alınca içindeki tüm modlara erişebileceksiniz.
 
Super Mega Baseball 3'ün duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun yurt dışı fiyatı 44,99 dolar ancak henüz ülkemizde ne kadara satılacağı açıklanmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mega Baseball 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Metalhead Software Dağıtıcısı: Metalhead Software Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler