Super Smash Bros. Ultimate DLC Karakteri Min Min 29 Haziran'da Dövüşe Katılıyor

22.06.2020 18:05 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, Super Smash Bros. Ultimate'ın yeni indirilebilir içerik karakteri Min Min'in 29 Haziran'da çıkış yapacağını duyurdu. ARMS oyunundan Min Min'in sol kolu A, sağ kolu B tuşu ile kontrol edilebilecek. Min Min ile birlikte ARMS'dan Spring Stadium dövüş sahnesi ve şarkılar da Super Smash Bros. Ultimate'a gelecek.
 
Min Min indirilebilir içeriği $29.99 fiyattan satılan Fighters Pass Vol. 2'ye dahil olacak. Ayrıca $5.99 fiyattan tek olarak da satın alınabilecek.
 
Ayrıca yeni Mii Fighter kostümleri Ninjara (ARMS), Heihachi (Tekken) Callie & Marie (Splatoon) ve Vault Boy (Fallout) duyuruldu. Kostümler de 29 Haziran'da çıkacak. 
 
Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch üzerinde ulaşılabilir durumda.

Min Min ve yeni Mii Fighter kostümleri tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Smash Bros. Ultimate Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler