Super Smash Bros Yapımcısı "Sahtekarlığa Dönüşen" DLC Sistemini Eleştirdi

Mewtwo, Super Smash Bros'a DLC olarak geldi.
25.04.2015 14:21 Ömür Gencer


       Oyun dünyası gittikçe büyümekte olan DLC furyasına kapılmış gidiyor. Super Smash Bros'un yönetmenliğini yapan Nintendo'dan Masahiro Sakurai, DLC sistemi hakkında konuştu.
 
        Sakurai, Famitsu'da yayınladığı yazısında DLCler için şu sözlere yer verdi: "Bu günlerde 'DLC sahtekarlığı' tamamlanmamış bir oyunu tamamlamak için oyunculardan fazladan para alındığı bir salgın hastalığa dönüştü." Daha sonra geliştiricilerin gelirleri hakkında konuşan Sakurai, "Kar elde etmeye çalışıyorsanız DLCler mantıklı bir yol olabilir. Oyun geliştirme hiç olmadığı kadar masraflı bir iş oldu ancak oyun fiyatları aynı kaldı. Yani daha fazla gelir bu dengesizliği bozmakta yardımcı olabilir. Oyuncuların nasıl kötü hissetiklerini anlayabiliyorum. Sonuçta bir oyun çıkış yaptığında %100 tamamlanmış olmalı. Bir oyunun bölünüp ayrı ayrı satılması çok sinir bozucu olur."
 
        Son olarak yapımcı Super Smash Bros için gelecek olan DLC'nin oyun çıkış yaptıktan sonra geliştirildiğini vurguladı. Sakurai'nin sözleri hakkında ne düşündüğünüzü bizlerle paylaşmayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Smash Bros. Platformlar: Wii U 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ROG XBOX Ally X20 El Konsolu Ön Siparişe Açıldı 11 Dk önce Krafton, Gamescom 2026 Açılış Gecesi Canlı Yayınında 5 Yeni Oyununu Tanıttı 1 Saat önce Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüne Gelen İkinci Güncellemeyle Oyunun İş Birliği Modu Genişliyor 21 Ağustos TaleWorlds, 30.000 Euro Ödül Havuzlu War Sails Modlama Yarışması'nı Duyurdu 18 Ağustos eFootball™ Yeni Sezona Büyük Bir Güncelleme ve Yepyeni Bir Oyun İçi Kampanya ile Başlıyor! 14 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler