Super Smash Bros Yaz Aylarında 3DS, Kış Aylarında İse Wii U İçin Çıkacak

09.04.2014 01:21 Samet Konuksal


    Nintendo'nun Super Smash Bros. için hazırladığı özel mini Nintendo Direct sunumu, oyunun çıkışı adına bilgiler paylaşılarak başladı. Nintendo cephesi, Super Smash Bros.'un çıkış dönemlerini ve yeni bilgilerini detaylandırdı.
 
    Belirtilenlere göre oyunun Nintendo 3DS sürümü, bu yaz itibariyle piyasaya çıkacak. Super Smash Bros'un Wii U sürümü ise kış aylarında rafları süslemeye hazırlanıyor. Yapılan açıklamalara göre oyunun Nintendo 3DS sürümü, üç boyutlu oynanışta bile 60 FPS akıcılığı sunacak.
 
    Nintendo Direct'ten gelen bilgilere göre Super Smash Bros'un her iki sürümü de neredeyse bire bir aynı içeriklere sahip olacak. Her iki sürümde de aynı karakterleri görecek olsak da, bölümler açısından oyunun 3DS sürümünde ufak değişiklikler göreceğimiz belirtiliyor. Oyunun her iki sürümünde de online modlar bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Smash Bros. Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler