Super Smash Bros.'un 3DS Tarihi Açıklandı & Yeni Karakter Tanıtıldı

10.06.2014 20:03 Samet Konuksal


    Nintendo'nun E3 sunumu sırasında Super Smash Bros.'tan yeni detaylar paylaşıldı. Bu bilgiler çerçevesinde oyunun 3DS sürümünün çıkış tarihi açıklandı, yeni bir karakter tanıtıldı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Super Smash Bros., 3 Ekim tarihinde Nintendo 3DS için çıkacak. Oyunun Wii U sürümü için hâla önümüzdeki kış dönemi gösteriliyor. E3 kapsamında Super Smash Bros. için iki yeni karakter de duyurulmuş oldu. Belirtilenlere göre Lady Palutena ve Dark Pit, oyunun dövüşçü listesindeki yerini aldı.
 
    Bunların haricinde Nintendo ekibi, oyuna Mii karakterlerimizi dövüşçü olarak aktarabileceğimizi de duyurdu. Belirtilenlere göre bu karakterler dört farklı sınıf altında oyuna aktarılabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Smash Bros. Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 12 Dk önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 1 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler