Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition Switch için 24 Mayıs'ta Çıkacak

05.03.2019 11:27 Gazali Çetinkaya

Yayıncı Bandai Namco, Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition Switch versiyonunun Kuzey Amerika ve Avrupa'da 24 Mayıs'ta çıkış yapacağını duyurdu. Oyun Kuzey Amerika'da sadece dijital olarak satışa sunulacakken Avrupa'da hem dijital hem de fiziksel olarak satışa sunulacak.
 
Japonya çıkış tarihi daha önceden 25 Nisan olarak açıklanmıştı.
 
Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition ana oyuna ek olarak tüm Season Pass içeriğine (“Abyss of the Shrine Maiden” genişlemelerine ve “Warriors of the Sky” güncellemesine) sahip olacak.
 
Sword Art Online: Hollow Realization ilk olarak Ekim 2016'da PlayStation 4 ve PS Vita platformları için; Ekim 2017'de ise PC (Steam) platformu için çıkış yapmıştı. Oyun şu anda PlayStation Store'da PlayStation 4 için 319,00 TL, PS Vita için 269,00 TL ve Steam üzerinde 149,00 TL. Switch versiyonunun fiyatı henüz açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sword Art Online: Hollow Realization Platformlar: PC PS4 Geliştirici: AQURIA Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler