Sword Art Online: Last Recollection için Ücretsiz Demo Geliyor

23.09.2023 12:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, Tokyo Game Show 2023 etkinliği sırasında Sword Art Online Last Recollection için yeni detaylar aktardı. Ayrıca oyunun demosunun da 26 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için bir geleceğini duyurdu.
 
Demodaki veriler tam sürüme aktarılabilecek
 
 
 
Tokyo Game Show 2023 etkinliği esnasında Yuuki ve Mito'yu oynanabilir karakterler olarak gösteren açılış animasyonu ve yeni fragmanlar hayranlara sunuldu. Yeni videolarla beraber bu karakterler hakkında çeşitli bilgi sahibi olabiliyorsunuz.
 
Sword Art Online: Last Recollection PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için 5 Ekim'de Japonya'da ve 6 Ekim'de ise dünya çapında çıkış yapacak. SWORD ART ONLINE serisinin en yeni oyunu Last Recollection, SAO oynanabilir karakter kadrosunu ve alt senaryoları içeriyor.
 
Animasyon fragmanı
 
 
 
Yuuki 
 
 
 
Mito
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sword Art Online: Hollow Realization Platformlar: PC PS4 Geliştirici: AQURIA Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler