System Shock 3 GDC 2019 Teaser Video

19.03.2019 07:37 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici OtherSide Entertainment, GDC 2019 (Oyun Geliştiricileri Konferansı) Unity sunumu esnasında System Shock 3 için ilk gerçek teaser videoyu yayınladı. Video 35 saniyelik pre-alpha in-engine görüntüler içeriyor.

System Shock 3 PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Oyunun resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde duyurulduğu üzere, oyunun geliştirme sürecinde yolun yarısından fazlası tamamlanmış durumda ve Starbreeze Studios'un System Shock 3'ün yayıncılık haklarını oyunun geliştiricisi OtherSide Entertainment'a geri satmasından dolayı da OtherSide Entertainment yeni yayıncı partner arayışında. Geliştirici tarafından belirtilene göre, ilgi duyan çok fazla yayıncı var.  

Bir de Nightdive Studios tarafından PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştirilmekte olan orijinal System Shock oyununun remake'i var. Onun da çıkış tarihi henüz açıklanmış değil. Oyunun resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
System Shock 3 Platformlar: PC Geliştirici: OtherSide Entertainment Dağıtıcısı: Starbreeze Publishing Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler