System Shock 3 Resmi Olarak Duyuruldu

14.12.2015 11:37 Berkay Öztürk


Boston menşeli stüdyo OtherSide Entertainment'in sitesinde, geçenlerde beliren geri sayım sona erdi. Zaten geri sayımdan efsane serinin 3. oyunu geleceğini anlasak da, gün itibariyle oyun resmi olarak duyuruldu. 
 
Site şimdi, oyunun ikonlaşmış yapısı SHODAN'ı içeriyor. Ayrıca dikkat ederseniz, fonda şu sözleri duyabiliyorsunuz, "Seni unuttuğumu mu sandın, böcek?" 
 
OtherSide Entertainment geliştirici stüdyo olarak gözükürken, Night Dive Studios LLC ise marka sahibi olarak karşımıza çıkıyor. Oyun hakkında herhangi başka bir bilgi verilmezken, sitede bir anket var. Bu ankette ise katılımcılara serinin iki oyunu oynayıp oynamadıklarından hangi oyun konsolunu tercih ettiklerine kadar bir takım sorular var.  Bunun yanında aynı ankette oyuncuların sanal gerçeklik cihazları ile ilgililenip ilgilenmedikleri de soruluyor. 
 
Bu anketten elde edecekleri bilgilere göre, geliştirici stüdyonun çıkış planlarını şekillendirebileceğini söyleyebiliriz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
System Shock 3 Platformlar: PC Geliştirici: OtherSide Entertainment Dağıtıcısı: Starbreeze Publishing Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler